Bazat e Arsimit Fizik me Metodikë
Fakulteti Pedagogjik - "Shën Klimenti i Ohrit"
Prof. D-r Bujar Saiti
arsimi fizik
Mirë se vini

Kultura fizike është një pjesë e kulturës shoqërore dhe shtylla e shëndetit që kontribon në zhvillimin e përgjithshëm të një shoqërie.
Si proces i organizuar pedagogjik, edukata fizike si pjesë përbërëse e kulturës fizike ka për qëllim zhvillimin e gjithanshëm të nxënësve me aftësi e shprehi lëvizore, me cilësi të larta fizike, morale dhe mendore.

Më tepër...
Lajmërime

Lajmerohen studentet se rezultatet e provimeve nga lendet Bazat e Arsimit/Edukimit Fizik dhe Metodika e Arsimit/Edukimit Fizik ne sesionin e Janarit do te shpallen te premten 22.01.2016 kurse ne indeks do te shenohen te henen 25.01.2016 ne ora 11.00